Race for Pace

De Warmste Week gaf ons een warm hart

Beroerde Music for Life ook uw hart voor research?

De Warmste Week was weer een groot succes, met schitterende acties voor goede doelen. Dit jaar engageerden niet minder dan zes organisaties zich voor Hart voor Research Aalst. We stellen ze u graag voor:

  • Het Warmste Jaarmarktcafé op de jaarmarkt van Sint-Lievens-Houtem voorzag de 20.000 bezoekers van de jaarmarkt van bier, jenever, soep, broodjes, koffie en gebak. De actie leverde 551 euro op.
  • Een week lang werd op de campus van HoGent te Aalst door leden van Mercurius Aalst (de oudste studentenvereniging van Aalst) chocolademelk, kerstmutsen,… verkocht onder de naam Een Warm Hart voor de Warmste Week.
  • Studenten van de KdG-hogeschool, van de richtingen Event- en Projectmanagement en Autotechnologie organiseerden een sponsorrit met een Human Powered Vehicle-fiets. Race for Pace was een sponsortocht van om en bij de 50 km met deze fiets vanuit het centrum van Antwerpen tot aan de locatie van de Warmste Week in Wachtebeke. De actie leverde ongeveer 1000 euro op.
  • Jeugdhuis Den Uyl en de oud-leiding van Chiro Flurk Everberg zorgden ervoor dat Everberg een warme gemeente werd met een rijdende kerstbar en gezellige houtvuurtjes op het dorpsplein. Deze actie werd georganiseerd ten voordele van het Dirk Verheydenfonds.
  • Vier studenten van de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen zagen in hun eigen vriendenkring de impact van hartproblemen en besloten om een concert op poten te zetten voor onze vzw: Rhythm of the Heart. Ze verkochten ook hartenmuntdoosjes om geld in te zamelen. Deze actie leverde ongeveer 1300 euro op.
  • Op 23 december speelde Lindemans Aalst de Warmste Match tegen Knack Roeselare. Deze sympathieke ploeg organiseerde talrijke activiteiten naast en tijdens de match om geld in te zamelen voor onderzoek naar hartfalen bij (jonge) sporters. Er werd onder andere een tombola, verkoop van kalenders, bar, ontbijt, diner, lunch,… georganiseerd.

Stuk voor stuk waardevolle initiatieven van mensen die het belang inzien van ons wetenschappelijk werk. We danken hen hartelijk voor hun inzet!

Toont u ook uw warme hart voor onze vzw? Dat kan door een gift te doen op rekening BE72 2930 0274 1216 van Hart voor Research Aalst met vermelding "Warmste Week Gift". U helpt er alle hartpatiënten mee vooruit.  

Hartelijk dank!